GRATIS fragt ved køb over 495,- kr


PRIVATLIVSPOLITIK – INDSAMLING OG ANVENDELSE AF PERSONOPLYSNINGER

 

 

BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER 

I forbindelse med dit køb hos LykkieDesign har du indtastet en række personoplysninger, herunder særligt

  • Dit navn
  • Din adresse
  • Din e-mailadresse
  • Dit telefonnummer
  • Dine betalingsoplysninger

Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med ekspederingen af dit køb, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af handlen. Oplysningerne gemmes i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, oplysningerne vedrører, jf. bogføringslovens § 10, hvorefter oplysningerne slettes. Ift. de indtastede leveringsoplysninger, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma, pt. GLS med henblik på levering af dine ordre.

 

 

DATASIKKERHED

Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en ordre eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi anvender tredjeparter bl.a. til behandling af dine betalingsoplysninger (clearhause), til håndtering af dine køb(onpay).

Vi har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

 

 

OPLYSNING, INDSIGELSE, ÆNDRING, DATAPORTABILITET OG SLETNING

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med.

Dette kan ske ved henvendelse til 

 

LykkieDesign
Cvr.nr. 36294566
Bøgens Kvarter 62

4270 Høng

lykkiedesign@gmail.com

Tlf.nr. 30 86 05 25

 

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige. Har du ønsker om ændring, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning til ovennævnte e-mailadresse.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 5 år efter, at du har modtaget din vare.

Hvis du ønsker at afmelde dit samtykke af din e-mailadresse (så vi kan sende dig vores nyhedsbrev og relevante tilbud), kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.

Hvis du ønsker at klage over LykkieDesign`s behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.

 

 

 

VED BESTILLING HOS LYKKIEDESIGN ACCEPTERER  DU LIGELEDES DISSE GENNERELLE BETINGELSER:

 

 

GENERELLEOPLYSNINGER

LykkieDesign
Cvr.nr. 36294566
Bøgens Kvarter 62

4270 Høng

lykkiedesign@gmail.com

Tlf.nr. 30 86 05 25

 

 

BESTILLING

  • Når du har oplyst navn, adresse, e-mail og kontooplysninger, modtager du en ordrebekræftelse på mail. 

  • Når din ordre er pakket og afsendt modtager du igen en mail og et tracking link fra GLS. 

 

 

PRISER 

Alle priser angivet inklusiv moms.

 

 

BETALING

Hos LykkieDesign kan du betale med VISA, Mastercard og Maestro. 

 

 

FRAGT

Vi leverer kun pakker til Danmark.

Pakken sendes med GLS til din ønskede pakkeshop eller direkte til døren.
Fragt til GLS pakkeshop ligger på 49,- men køber du for over 495,- får du GRATIS fragt.

Vi bestræber os på at afsende din ordre så hurtigt som muligt. Ved special ordre kan der forkomme længere leveringstid.

Den forventede leveringstid vil være mellem 2-5 hverdage. (Da vi får trykt ude af huset)

I tilfælde af forsinkelser bestræber vi os på hurtigst muligt at informere dig om dette.

 

 

FORTRYDELSESRET

Du har altid 14 dages fortrydelsesret, med mindre din plakat er specialdesignet til dig. 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. 

Du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. 

 

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til lykkiedesign@gmail.com eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Købet kan ikke fortrydes ved at nægte modtagelse af varen, med mindre andet er aftalt. 

 

 

RETURNERING

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen

 

 

TILBAGEBETALING AF KØBSBELØBET 

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger.

Vi tilbagefører pengene på samme kort, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.
Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

 

 

VAREN SENDES TIL:

LykkieDesign
Bøgens Kvarter 62

4270 Høng

 
Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.
Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse.  Mod forudgående aftale.

  

 

REKLAMATIONSRET 

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det at du enten kan få varen ombyttet eller pengene tilbage.

Du skal reklamere inden for “rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi penge.

Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. 

Inden du sender varen så tag kontakt til os, så vi kan fremsende dig en returlabel.

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet og fremsende din ordrebekræftelse.


 
KLAGEADGANG 

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte lykkiedesign@gmail.com.

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

 

Center for Klageløsning

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

www.forbrug.dk

 

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr

 

 


 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 16.11.2020

 

 

 

STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

Hent fortydelsesformular